loading
Opel Assistance

Mindannyian tudjuk, hogy nem éppen kellemes élmény, ha elveszítjük a slusszkulcsot, defektet kapunk, vagy egyszerűen leáll az autó. Arról ne is beszéljünk, ha mindez külföldön történik? Mindannyian tudjuk, és reméljük, hogy nem lesz benne részünk.

Azonban megnyugtató érzés, hogy ilyen helyzetekben sem maradunk támasz nélkül. Az Opel egyesítette erőit az európai országok Autóklubjaival, hogy egy gyors és hatékony országúti segítségnyújtási csomagot kínáljon a bajba jutott Opel tulajdonosoknak. Így született meg az Opel Assistance!

 

Magyarországon a díjmentesen hívható 06-80-200-940-es számot vagy a (06-1) 345-1760-as normál tarifával működő számot tárcsázza.


A magyarországi autópályákon először a Magyar Autóklub, majd az Opel Assistance Központ segítségét kérje. Az Opel Assistance fő feladata, hogy a kényszer-pihenő okozta kellemetlenségeket csökkentse, levegye a terhet az Ön válláról, azaz megszervezze a hibaelhárítást és segítse Önt abban, hogy minél előbb elérje úticélját. Mindegy, hogy az útját műszaki meghibásodás miatt nem tudja folytatni, vagy lemerül az akkumulátor, defektet kap, kifogy az üzemanyag, elveszti a kulcsát, vagy kizárja magát autójából. Önnek csak telefonálnia kell, és az éjjel-nappal elérhető Opel Assistance központ csaknem minden európai országban a segítségére siet. Segélyhívását követően először a helyi autóklub "sárga angyala" érkezik a helyszínre. Ha a gondot nem lehet azonnal orvosolni - így az utazás nem folytatható - akkor a gépkocsit a legközelebbi Opel márkaszervizbe szállítják. Nyugodtak lehetünk: az Opel Assistance fedezi a költségeket. Ha az autót a márkaszerviz nem tudja azonnal megjavítani, akkor a javítás időtartamára, de maximum négy napra díjmentesen bérautót, vagy 3 csillagos szállodai szobát ajánlanak fel illetve haza is utazhatnak a bajbajutottak. Az Opel Assistance szolgáltatás igénybevételére jogosító Assistance kártya minden új Opel gépkocsi tartozéka. S bár a kártya érvényessége általában egy évre szól, rendkívül kedvező díj ellenében a gépkocsi 10 éves koráig meghosszabbítható. Az Assistance szolgálat a nap 24 órájában, az év minden napján rendelkezésre áll.


Hívja bizalommal kollégánkat, készséggel áll rendelkezésére:
 

Köröskényi Levente: +36(70)4500395

Opel Assistance Extra

Vezessen gond nélkül 

 

Baleset, műszaki meghibásodás és önhiba esetén azonnali segítségnyújtás megszervezése a nap 24 órájában szerződtetett és rendszeresen ellenőrzött szolgáltatói hálózat segítségével Magyarországon és Európában az Europ Assistance jóvoltából.

 

- Az autó 1 éves korától akár 10 éves korig köthető
- non-stop szolgáltatás
 

 

Szolgáltatások:

Helyszíni javító küldése 
- Autómentő küldése 
- Gépjárműtárolás 
- Továbbutazás szervezése busszal, vonattal 
- Szállás szervezése 
- Bérautó szervezés 
- Visszautazás a megjavított gépjárműért 
- Sofőrszolgálat 
- Alkatrészküldés 
- Telefonon keresztüli segítségnyújtás és idegen nyelvű vésztolmácsolás

 

Az Europ Assistance nemzetközi szinten 40 éves tapasztalattal rendelkezik a gépjárműves segítségnyújtás terén. A kezdetben ajánlott egyszerű technikai jellegű szolgáltatások fokozatosan kármenedzsment-központú filozófiával egészültek ki. A szolgáltatásokba költségvállalási opció is beépíthető.

 

Hívja bizalommal kollégánkat, készséggel áll rendelkezésére:

Hívja bizalommal kollégánkat, készséggel áll rendelkezésére:

Ugrás az oldal tetejére