loading

Üdvözöljük!

A Di-Fer Csoport alapító cége, a Di-Fer Kft. 1989-ben alakult német-magyar vegyes vállalatként. Cégünk 1991-ben az elsők között lett az Opel hivatalos márkakereskedése és márkaszervize Magyarországon. Kiemelkedő színvonalon igyekszünk képviselni az Opel márkát, amiért évek óta több elismerést is kapunk az importőrtől: Minőségi Márkakereskedés és Márkaszerviz. Ezeket az elismeréseket elégedett ügyfeleinknek is köszönhetjük, akiket célunk a lehető legmagasabb igényeknek megfelelően kiszolgálni.

 

Di-Fer Autócsoport

Érd

Cégcsoportunk az Opel mellett a következő márkákat is forgalmazza: MitsubishiSuzuki és Kia, így lehetővé téve ügyfeleinknek, hogy közel 60 autómodell és annak változatai között válogathassanak.

A Daewoo márka értékesítésével és szervizelésével 2003-ban kezdtünk foglalkozni, amely 2004 szeptemberétől a Chevrolet márkanevet viseli. A Chevrolet, mint importőr 2015. végével úgy döntött, hogy megszünteti az újautó-értékesítési tevékenységét Európában, így azóta mint Chevrolet  márkaszerviz működünk tovább.

A Di-Fer Csoport tagjaként 1993-tól működik az M6 Kft. mint hivatalos Suzuki márkakereskedés és márkaszerviz, 2004-től, mint hivatalos Kia márkakereskedés és márkaszerviz megújult szalonban várja ügyfeleit. 2007. április 1-jével a Mitsubishivel bővítettük márkáink palettáját hivatalos márkakereskedésként és márkaszervizként.

Az M6 Kft. 2012-ben egy, a gépjármű- szervizelésben 25 éves tapasztalattal rendelkező cégcsoport szakértelmére alapozva hozta létre Bosch Car autószervizét azzal a céllal, hogy a képviselt márkáinktól eltérő típusú, akár 0 kilométeres garanciális gépjárművek időszakos szervizét vagy 4-5 évnél idősebb gépkocsikat is szakszerűen ki tudja szolgálni  és gyári minőségben elvégezze a javítást.

2013-tól folyamatosan újítottuk fel szalonjainkat a forgalmazott márkáink új külső és belső előírásának megfelelően. 2017 év végére minden márkánk a megújult létesítményekben várja ügyfeleinket.

2018-ban magunknak tett ígéretünknek is meg tudtunk felelni, szerelőcsarnokaink, alkatrészraktáraink felújítása, korszerűsítése is befejeződött.

A megújult kiszolgáló létesítményeink légkondicionáltak, ezzel is biztosítva a meleg hónapokban történő minőségi munkavégzést.

 Szolgáltatásaink és partnereink köre folyamatosan bővül ügyfeleink igényeinek megfelelően.

 

Dunaújváros

Új Opel márkaszervizünk 2013-tól Dunaújvárosban Di-Fer Újváros néven nyitotta meg szalonját Fejér megye egyetlen hivatalos Opel márkaszervizeként. Dunaújvárosi telephelyünkön - érdi cégünk hídfőállásaként - igyekszünk szolgáltatásainkat ugyanolyan magas színvonalon közvetíteni ügyfeleink részére, mint ahogy azt az évek alatt meglévő ügyfeleink megszokhatták.

 

Dolgozóközpontúság

Fontosnak tartjuk, hogy munkatársaink számára kényelmes és jó hangulatú munkahelyi légkört teremtsünk, hiszen a megfelelő irányítás mellett csak a jó csapatmunka tudja azt a hátteret biztosítani, ami lehetővé teszi cégcsoportunk sikeres működését.

Célunk továbbra is a magán, és céges ügyfeleink igényeinek teljes körű kiszolgálása, egy jó hangulatú, barátságos légkörben, mert Nálunk Ön a legfontosabb!

 

Tisztelettel, 

Biró István
ügyvezető

Ugrás az oldal tetejére