loading

A tökéletes illeszkedés, vonzó megjelenés és kiemelkedő érték érdekében válasszon eredeti Opel tartozékokat. A legmagasabb követelményeknek megfelelően tervezett és gyártott elemeket teljes körű tesztelésnek vetik alá, hogy tökéletes illeszkedjenek az Ön járművéhez. Gyakorlati célokra, vagy csupán az Ön egyedi stílusát kifejező elemként.

 

Az eredeti Opel tartozékok lehetnek mind praktikusak, mind stílusosak, a kiváló védelmet biztosító padlószőnyegektől és a kemény csomagtértálcától a kényelmes szállítást elősegítő tető csomagtartókon és felszerelhető rendszereken keresztül a megjelenést fokozó OPC Line külső csomagokig és könnyűfém keréktárcsákig.

 

A választék legnagyobb részét eredeti Opel tartozékok alkotják, amelyeket úgy terveztünk és fejlesztettünk, hogy tökéletesen illeszkedjenek az Ön járművéhez. Egyéb termékeinket piacvezető gyártóktól szerezzük be, kifejezetten az Ön szükségleteinek kielégítése, illetve a szélesebb választék biztosítása érdekében.

 

Az eredeti Opel alkatrészek teljes palettáján túl, forgalmazunk akciós nyári és téli gumiabroncsokat, kerékpár- és síléctartókat, tetőboxokat, Opel biztonsági gyermeküléseket, egyedi plüss üléshuzatokat, telefon kihangosító készleteket és tartozékokat, és autóelektronikai felszerelések (tolatóradar, riasztók, immobilizerek, elektromos ablakemelők, váltózárak, központi zárak) széles választékát, valamint kenőanyagokat.

Alkatrész kiskereskedelmi tevékenységünk mellett szerződött partnereinket, törzsvásárlóinkat is ellátunk Opel alkatrészekkel és felszerelési cikkekkel, nagykereskedelmi feltételekkel. Szerződött nagykereskedelmi partnereinknek Érden és környékén naponta háromszor ingyenesen kiszállítjuk a megrendelt alkatrészeket (megadott értékhatár felett).

 

Opel Di-Fer alkatrész értékesítés

 

Tel.: +36 (23) 365-407
Fax.: +36 (23) 365-407
E-mail: alkatresz@di-fer.hu

Ugrás az oldal tetejére