loading

 

  • Csúcsszintű csatlakozásával az új Corsa a kis és kompakt kategória legjobbja
  • Az Opel főnöke, Michael Lohscheller, Rüsselsheimben vette át a díjat
  • Az új Corsa és Corsa-e jól bejön a szakembereknél és a vásárlóknál is

 

Legjobb csatlakozásáért az új Opel Corsáé a Connected Car AwardRüsselsheim. Itt az új Opel Corsa következő kitüntetése: az Auto Bild és a Computer Bild az Opel újdonságának ítélte a „Connected Car Award 2019“ díjat, mert a Corsa nyújtja kategóriájának legjobb csatlakoztathatóságát. A két szakfolyóirat olvasói az Opel bestsellerének hatodik generációját szavazták meg a kis és kompakt szegmens győztesének. Az Opel főnöke, Michael Lohscheller, ma vette át a díjat a rüsselsheimi Adam Opel Hausban Tomas Hirschbergertől, az Auto Bild főszerkesztő-helyettesétől.

„Új Opel Corsánk olyan modern csúcstechnikát kínál, amely egyébként alig fordul elő e járműkategóriában. Ide tartozik a lehető legjobb csatlakoztatás és a kiváló infotainment is. Új Opel Connect szolgáltatásunkkal ráadásul mindig naprakészek a corsások. Örülünk, hogy az Auto Bild és a Computer Bild szakavatott olvasói elismerték ezt a Connected Car Awarddal“, mondta Michael Lohscheller a díjátadón.

Az elmúlt években már az Opel Insignia, Vivaro és más típusok révén többször elnyerte a márka a „Connected Car Award“ díjat. A mostani kitüntetés indoklása a következőképp szól: „Az új Corsa közvetlen kapcsolatot nyújt a segítségnyújtáshoz, és háromféle szintű infotainmentet kínál. Már az alapkivitelben is van navigáció és hétcolos érintőképernyő. Kívánságra valós idejű közlekedési információkkal dolgozik az OpelConnect Live Navigation szolgáltatás.“

Tavalyi világpremierje óta az új Opel Corsa és Corsa-e több elismerést kapott, például az AUTOBEST zsűrije decemberben „2020 lejobb autóvételének” hozta ki. Németországban az „Év cégautója” lett, Spanyolországban pedig a „Premio Best Car Coche Global“ címet nyerte el. A máris megrendelhető akkumulátoros-elektromos Corsa-e tavasszal kerül a kereskedésekbe.

Ugrás az oldal tetejére