loading

Hív a kaland, és a Grandland X válaszol. Ez az izgalmas SUV vonzza a tekintetet élesen kirajzolódó kontúrjaival, izmos formájával és atletikus megjelenésével.

FEDEZZE FEL AZ ÚJ GRANDLAND X MODELLT, AHOL AZ IZGALMAS FORMA ÉLVONALBELI TECHNIKÁVAL PÁROSUL EGY RENDKÍVÜL TÁGAS SUV-BAN!

1 db Grandland X modellünk készletről, egyedi finanszírozással és akár 3,3% THM-mel lehet az Öné!

További feltételek:

  • 20% önerő 
  • 84 havi futamidő
  • CIB finanszírozással
  • törlesztőrészlet 73.553 Ft + casco

A további részletekért hívja értékesítő kollégáinkat, vagy fáradjon el személyesen márkakereskedésünkbe!

Online ajánlatkéréshez kattintson a jobb oldali Árajánlat kérése online gombra!
A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. Jelen tájékoztatás nem teljes körű, célja kizárólag a figyelem felkeltése, továbbá nem minősül Társaságunk. részéről kötelezettségvállalásnak, ajánlattételnek, adó- illetve számviteli tanácsadásnak. A részletesebb szerződési feltételeket a CIB Lízing Zrt. vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket Tartalmazó Üzletszabályzata (a továbbiakban: ÁSZF) elnevezésű okirat, a vonatkozó díjtételeket, költségeket, a Hirdetmények tartalmazzák, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu/lizing_csoport/index honlapon kondíciók, hirdetmények menüpont alatt. A fenti díjak tájékoztató jellegűek, azok az ÁSZF –ben foglaltak alapján Társaságunk által módosíthatóak. Jelen okiratban foglaltak tájékoztató jellegűek, véglegesíthetővé (ügylettípus, kezdő befizetés, futamidő, stb. tekintetében) a leendő ügyfél megismerése és az ügyelet biztosítéki oldalának meghatározása (esetlegesen inkasszó, visszavásárlói garancia stb.) után válhat. Az Opel az ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget a honlapon található információk esetleges pontatlanságából eredő veszteségek illetve kártérítési igények kapcsán. Az oldalon található információk pontatlanságát okozhatja például a termékek specifikációinak, az opcionális kiegészítőknek (stb.) az időszakos megváltozása. A bemutatott vagy leírt termékek közül némelyek csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár megfizetése mellett. Az Opel fenntartja a termékspecifikációk tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát. Az Ön országában érvényben lévő termékspecifikációkról Márkakereskedésünkben tájékozódhat.

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
AJÁNLATKÉRÉS
Árajánlat kérése online
Bányai Tamás szalonvezető
Bányai Tamás
Szalonvezető
Ugrás az oldal tetejére