loading

Hív a kaland, és a Grandland X válaszol. Ez az izgalmas SUV vonzza a tekintetet élesen kirajzolódó kontúrjaival, izmos formájával és atletikus megjelenésével.

FEDEZZE FEL AZ ÚJ GRANDLAND X MODELLT, AHOL AZ IZGALMAS FORMA ÉLVONALBELI TECHNIKÁVAL PÁROSUL EGY RENDKÍVÜL TÁGAS SUV-BAN!

1 db Grandland X modellünk készletről, egyedi finanszírozással és akár 3,3% THM-mel lehet az Öné!

További feltételek:

  • 20% önerő 
  • 84 havi futamidő
  • CIB finanszírozással
  • törlesztőrészlet 73.553 Ft + casco

A további részletekért hívja értékesítő kollégáinkat, vagy fáradjon el személyesen márkakereskedésünkbe!

Online ajánlatkéréshez kattintson a jobb oldali Árajánlat kérése online gombra!
A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. Jelen tájékoztatás nem teljes körű, célja kizárólag a figyelem felkeltése, továbbá nem minősül Társaságunk. részéről kötelezettségvállalásnak, ajánlattételnek, adó- illetve számviteli tanácsadásnak. A részletesebb szerződési feltételeket a CIB Lízing Zrt. vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket Tartalmazó Üzletszabályzata (a továbbiakban: ÁSZF) elnevezésű okirat, a vonatkozó díjtételeket, költségeket, a Hirdetmények tartalmazzák, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu/lizing_csoport/index honlapon kondíciók, hirdetmények menüpont alatt. A fenti díjak tájékoztató jellegűek, azok az ÁSZF –ben foglaltak alapján Társaságunk által módosíthatóak. Jelen okiratban foglaltak tájékoztató jellegűek, véglegesíthetővé (ügylettípus, kezdő befizetés, futamidő, stb. tekintetében) a leendő ügyfél megismerése és az ügyelet biztosítéki oldalának meghatározása (esetlegesen inkasszó, visszavásárlói garancia stb.) után válhat. Az Opel az ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget a honlapon található információk esetleges pontatlanságából eredő veszteségek illetve kártérítési igények kapcsán. Az oldalon található információk pontatlanságát okozhatja például a termékek specifikációinak, az opcionális kiegészítőknek (stb.) az időszakos megváltozása. A bemutatott vagy leírt termékek közül némelyek csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár megfizetése mellett. Az Opel fenntartja a termékspecifikációk tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát. Az Ön országában érvényben lévő termékspecifikációkról Márkakereskedésünkben tájékozódhat.

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Kérése elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatit az Adatvédelmi hozzájárulásban részletezett cégek kezeljék, valamint, hogy kérése teljesítésével kapcsolatban felvegyük Önnel a kapcsolatot a megadott csatornákon.
és egyben hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez a Marketing hozzájárulásban részletezettek szerint.

AJÁNLATKÉRÉS
Árajánlat kérése online
Bányai Tamás szalonvezető
Bányai Tamás
Szalonvezető
Ugrás az oldal tetejére