loading

TÁJÉKOZTATJUK ÖNT AZ AKTUÁLIS ADATKEZELÉSI TÁJÉOKZTATÓNKRÓL, WEBOLDAL FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEINKRŐL ÉS AZ IMPRESSZUMRÓL. LETÖLTHETŐ FORMÁTUMÉRT GÖRGESSEN A LAP ALJÁRA.

Di-Fer Csoport
Adatkezelési tájékoztató

 

 

1. Adatkezelő neve, elérhetőségei

 

difer.hu, opeldifer.hu, chevroletdifer.hu, mitsubishidifer.hu, domain tekintetében:

 

Név: Di-Fer Kft.

Székhely: 2030 Érd, Fazekas-dűlő, Magyarország

Tel.: 06-23-365-407

Fax: 06-23-365-407

Adószám: 10260339-2-13

Cégjegyzékszám: Cg. 13 09 060404

Adatkezelés nyilvántartási száma: 00288-0002

 

Az adatkezelésért felelős személy: , beosztása: .

Telefonszám: 

E-mail cím: marketing@di-fer.hu

 

suzukierdm6.hu, kiaerdm6.hu, diferujvaros.hu, diferm6.bosch-car-service.hu, domain tekintetében:

 

Név: M6 Kft.

Székhely: 2030 Érd, Fazekas dűlő

Tel.: 06-23-368-818

Fax: 06-23-368-818

Adószám: 10808218-2-13

Cégjegyzékszám: Cg.  13 09 066342

Adatkezelés nyilvántartási száma: 01840-0002

 

Az adatkezelésért felelős személy: , beosztása: .

Telefonszám: 

E-mail cím: marketing@di-fer.hu

 

erdi-berkenye.hu domain tekintetében:

 

Név: Érdi Berkenye Kft.

Székhely: 2030 Érd, Fazekas dűlő

Tel.: 06-23-361-264

Fax: 06-23-361-264

Adószám: 12195172-2-13

Cégjegyzékszám: Cg. 13 09 073732

Adatkezelés nyilvántartási száma: ……………..

 

Az adatkezelésért felelős személy: , beosztása: .

Telefonszám: 

E-mail cím: marketing@di-fer.hu

 

di-fer-rent.hu domain tekintetében:

 

Név: Di-Fer-Rent Kft.

Székhely: 2461 Berkenye, Kossuth u. 20.

Tel.: 06-23-364-407

Fax: 06-23-365-407

Adószám: 11985619-2-12

Cégjegyzékszám: Cg. 12 09 008281

Adatkezelés nyilvántartási száma: ……………..

 

Az adatkezelésért felelős személy: , beosztása: .

Telefonszám: 

E-mail cím: marketing@di-fer.hu

 

a továbbiakban együtt: Di-Fer Csoport

 

 

2. A honlapon végzett adatkezelések jogszabályi háttere, jogalapja, célja, a kezelt személyes adatok köre, valamint az adatkezelés időtartama

 

Az Adatkezelő tájékoztatja Felhasználóit, hogy az általa működtetett internetes site család (di-fer.hu, opeldifer.hu, chevroletdifer.hu, suzukierdm6.hu, kiaerdm6.hu, mitsubishidifer.hu, di-fer-rent.hu, erdi-berkenye.hu, boschcardifer.hu, diferujvaros.hu domain nevek alatt, illetve partneroldalainkon elérhető szolgáltatások összessége) és aloldalai látogatottságának méréséhez és látogatóinak viselkedésének figyeléséhez, statisztikák készítéséhez és hirdetései eredményességéhez Google Analytics, Google Remarketing, AdWords Konverziókövetés, és Facebook Remarketing programokat használja.

A hivatkozott programok a felhasználó számítógépén ún. cookie-kat helyeznek el, melyek felhasználói adatokat gyűjtenek. A weboldalra látogatók (Felhasználók) engedélyezik az Adatkezelő részére a Google Analytics, Google Remarketing, AdWords Konverziókövetés, és Facebook Remarketing programok használatát. Egyben hozzájárulnak felhasználó viselkedésük figyeléséhez, követéséhez és a programok által nyújtott minden szolgáltatások igénybe vételéhez az Adatkezelő részére. Mindezek mellett a felhasználónak lehetősége van bármikor a cookie-k adatrögzítését és adattárolást a jövőre vonatkozóan letiltani a lentiek szerint. Tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy a Google Analytics, Google Remarketing, AdWords Konverziókövetés, és Facebook Remarketing programok beállításai és használata teljes mértékben megfelelnek az adatvédelmi hatóság követelményeinek.

A Google tájékoztatása szerint a Google Analytics főleg első féltől származó cookie-k segítségével jelenti a webhelyén létrejött látogatói interakciókat. Ezek a cookie-k csak személyazonosításra alkalmatlan információkat rögzítenek. A böngészők nem osztják meg a saját cookie-kat a domainek között. A cookie-ról további információ található a Google Hirdetés és adatvédelem GYIK-ban.

Google Analytics:

Az Adatkezelő a Google Analytics programot elsősorban statisztikái előállításához használja, többek között méri vele kampányai eredményességét. A program használatával az Adatkezelő főként arról szerez információt, hogy hány látogató kereste fel Weboldalát, és a látogatók mennyi időt töltöttek a Weboldalon. A program felismeri a látogató IP címét, ezért tudja követni, hogy a látogató visszatérő vagy új látogató-e, továbbá követhető, hogy a látogató milyen utat tett meg a Weboldalon és hova lépett be.

Google Remarketing:

Az Adatkezelő a Google Remarketing program használatával a Google Analytics megszokott adatai mellett a DoubleClick cookie adatait is gyűjti. A DoubleClick cookie révén lehet használni a remarketing szolgáltatást, amely elsősorban biztosítja azt, hogy a Weboldalra látogatók később szabad Google hirdetési felületeken az Adatkezelő hirdetésével találkozzanak. Az Adatkezelő a Google Remarketing programot igénybe veszi online hirdetéseihez. Az Adatkezelő hirdetéseit külső szolgáltatók – például a Google – is megjelenítik internetes webhelyeken. Az Adatkezelő és külső szolgáltatók, például a Google, saját cookie-kat (például a Google Analytics cookie-jait) és harmadik féltől származó cookie-kat (például a DoubleClick cookie-t) használnak együttesen a felhasználók által a Weboldalon tett korábbi látogatások alapján történő tájékozódásra, illetve a hirdetések optimalizálására és megjelenítésére.

Google AdWords konverziókövetés:

A Google AdWords konverziókövetés célja, hogy az Adatkezelő mérni tudja az AdWords hirdetések hatékonyságát. Ezt a Felhasználó számítógépén elhelyezett cookie-k segítségével teszi, amely 30 napig létezik, és nem gyűjt személyes adatokat.

Facebook Remarketing:

Az Adatkezelő a Facebook remarketing pixelét használja a Facebook-hirdetések hatékonyságának növelésére, ún. remarketing lista építése céljából. Így a Weboldal meglátogatása után külső szolgáltató - például a Facebook - internetes webhelyeken hirdetéseket jeleníthet meg. A remarketing listák nem alkalmasak személyazonosításra. A látogató személyes adatait nem tartalmazzák, kizárólag a böngésző szoftvert azonosítják.

 

2.1. A cookie-k használatával kapcsolatos tájékoztatás

 

Az cookie-król:

Az Adatkezelő a honlap látogatása során úgy nevezett cookie-kat (sütiket) használ. A cookie betűkből és számokból álló információcsomag, amit honlapunk küld el az Ön böngészőjének azzal a céllal, hogy elmentse bizonyos beállításait, megkönnyítse a honlapunk használatát és közreműködik abban, hogy néhány releváns, statisztikai jellegű információt gyűjtsünk a látogatóinkról.

 

A cookie-k jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása.

 

Az honlap által használt cookie-k főbb jellemzői:

A Társaság a testre szabott kiszolgálás érdekébenaFelhasználó számítógépén kis adatcsomagot(ún.cookie”-t) helyezel.A cookie lja azadottoldalminélmagasabb színvonalúműködésénekbiztosításaafelhasználóiélménynöveléseérdekében.Aweboldal látogatásávalésannakegyesfunkcióihasználatávalÖnhozzájárulásátadjaahhoz,hogyaz említettcookie-k azÖn számítógépén tárolódjanak ésahhozazAdatkezelőhozzáférhessen.A cookie-kfőszabály szerint30napigtárolódnak,Önugyanakkoraböngészőprogram segítségévelbeállíthatja ésmeggátolhatjaa cookie-kalkapcsolatostevékenységet.Felhívjuk azonbanfigyelmétarra,hogy ezutóbbiesetben,acookie-khasználatanélkülefordulhat, hogy nem lesz képes használni a weboldal minden szolgáltatását.

 

Cookie-k letiltása

Ha a cookie beállításait szeretné kezelni, vagy letiltani a funkcióról, azt a saját felhasználói számítógépéről megteheti böngészőjében. Ez az opció a böngésző eszköztárától függően található meg a cookie-k/sütik/követési funkciók elhelyezései menüpontban, általában azonban az Eszközök > Beállítások > Adatvédelem beállításai alatt állíthatja be, milyen követési funkciókat engedélyez/tilt le a számítógépén.

Azok a Felhasználók, akik nem szeretnék, hogy a Google Analytics jelentést készítsen a látogatásukról, telepíthetik a Google Analytics letiltó böngészőbővítményt. Ez a kiegészítő arra utasítja a Google Analytics JavaScript-szkriptjeit (ga.js, analytics.js, and dc.js), hogy ne küldjenek látogatási információt a Google számára. Emellett azok a látogatók, akik telepítették a letiltó böngészőbővítményt, a tartalmi kísérletekben sem vesznek részt.

Ha le szeretné tiltani az Analytics webes tevékenységét, keresse fel a Google Analytics letiltó oldalát, és telepítse a bővítményt böngészőjéhez. A bővítmény telepítéséről és eltávolításáról további tájékoztatásért tekintse meg az adott böngészőhöz tartozó súgót.

Az Adatkezelő fenntartja magának a jogot, hogy a Weboldal, illetve jelen Szabályzat tartalmában bármikor változtatásokat eszközöljön. Az aktuális Szabályzatról a Felhasználó a Weboldal „Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat” része alatt tájékozódhat folyamatosan.

 

2.1.1 A remarketing, konverziós és követő-kódokkal kapcsolatos tájékoztatás

 

Minden a főoldalba és minden aloldalba követő kódok vannak beültetve:

-Google analytics kód

-Google adwords remarketing kód

-Google adwords konverzió követő kód

-Facebook remarketing kód

-Facebook konverzió követő kód

A honlapunkra érkező látogatók IP-címét Google és Facebook rögzíti, és a látogatást követő 30 napban hirdetéseket kínál fel Google display hálózaton, Facebook üzenő falon.

 

A jogszabályi háttér és jogalap:

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása.

 

Ön a honlap használatával hozzájárulását adja ahhoz, hogy az említett kódok az Ön számítógépén tárolódjanak és ahhoz az Adatkezelő hozzáférhessen. A kódok főszabály szerint 30 napig tárolódnak, Ön ugyanakkor a böngésző program segítségévelbeállíthatja ésmeggátolhatjaa kódokkalkapcsolatostevékenységet.Felhívjuk azonbanfigyelmétarra,hogy ezutóbbiesetben,akódokhasználatanélkülefordulhat, hogy nem lesz képes használni a weboldal minden szolgáltatását.

 

2.2. A hírlevél-küldéssel kapcsolatos adatkezelés

 

Az adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (Grt.) jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával és a Grt. 6. § (1)-(2) bekezdésével összhangban az Ön hozzájárulása.

 

Az adatkezelés célja:

Az adat kezelésének célja az, hogy értesüljön a legfrissebb és legjobb ajánlatokról, akciókról.

 

A kezelt adatok köre:

Az adatkezeléshez név és e-mail cím megadása szükséges.

 

Az adatkezelés időtartama:

A hozzájárulásának visszavonása.

 

2.5. A személyre szabott reklámok küldésével és megjelenítésével kapcsolatos adatkezelés

 

Az adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (Grt.) jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával és a Grt. 6. § (1)-(2) bekezdésével összhangban az Ön hozzájárulása.

 

Az adatkezelés célja:

Az adat kezelésének célja az, hogy az Ön igényeihez és preferenciáihoz legjobban igazdó, személyre szabott ajánlatokat juttassunk el az Ön számára.

 

A kezelt adatok köre:

Az adatkezeléshez során cookie-k és kódok segítségével az Adatkezelő rögzíti, hogy milyen termékeket keresett fel korábban.

 

Az adatkezelés időtartama:

A hozzájárulásának visszavonása.

 

2.6. A kapcsolatfelvétellel és ajánlatkéréssel együtt járó adatkezelés

 

Az adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja.

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) előírásai jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása.

 

Az adatkezelés célja:

Az adat kezelésének célja az, hogy a feltett kérdésére válaszolni tudjunk és a lehető legjobb ajánlatot /árajánlatot/ tudjuk összeállítani az Ön számára.

 

A kezelt adatok köre:

A kapcsolatfelvételkor név, cégnév, cím, e-mail cím, telefonszám, megadása szükséges.

 

Az adatkezelés időtartama:

A kapcsolatfelvétel során megadott személyes adatokat visszavonásig tároljuk, de bármikor lehetősége van azok törlését kérni.

 

2.7. Direkt marketing cél

 

Az adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) előírásai jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása.

 

Az adatkezelés célja:

Adatkezelő kizárólag abból a célból kezel személyes adatokat, hogy

a.) a szolgáltatást igénybevevő ügyféllel szemben fennálló, szerződésen vagy jogszabályon alapuló jogait gyakorolja, kötelezettségeit teljesítse. Az ügyfelek vagy az olvasók tekintetében biztosítsa és ellenőrizze a megfelelő, színvonalú kiszolgálást (a továbbiakban: Felhasználó vagy Érintett).

b.) Az érintettek vonatkozásában piackutatást és közvetlen üzletszerzést (direkt marketing) végezzen.

c.) Az érintettek Adatkezelőnél már nyilvántartott adatait folyamatosan aktualizálja a későbbi kapcsolatfelvételek alkalmával.

 

 A kezelt adatok köre:

A Di-Fer Csoport weboldalai szolgáltatásainak egyes részeinek eléréséhez regisztráció szükséges. A regisztráció során a weboldalak az alábbi személyes adatokat kéri megadni: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, web cím, postai cím, telefon, mobil, fax és egyéb internetes elérhetőségek. Az Adatkezelő a felhasználónak az általa megadott adatait: a nevét, e-mail címét, webcímét, postai címét, telefonszámait, fax és egyéb internetes elérhetőségeit kezeli.

 

Az adatkezelés időtartama:

Adatkezelő a személyes adatokat az adatkezelés céljának fennállása alatt kezeli 5 évig. Az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg a személyes adatok az érintett kérésére törlésre vagy módosításra kerülnek.

 

2.8. További adatkezelések

 

Amennyiben az Adatkezelő további adatkezelést kíván végezni, akkor előzetes tájékoztatatást nyújt az adatkezelés lényeges körülményeiről (adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja, az adatkezelés célja, a kezelt adatok köre, az adatkezelés időtartama).

 

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a hatóságok törvényi felhatalmazáson alapuló, írásbeli adatkéréseit az Adatkezelőnek teljesítenie kell. Az Adatkezelő az adattovábbításokról az Infotv. 15. § (2)-(3) bekezdésével összhangban nyilvántartást vezet (mely hatóságnak, milyen személyes adatot, milyen jogalapon, mikor továbbított az Adatkezelő), amelynek tartalmáról kérésére az Adatkezelő tájékoztatást nyújt, kivéve, ha a tájékoztatását törvény kizárja.

 

3. Adatfeldolgozó igénybevételéről és az adatkezeléshez kapcsolódó tevékenységükről

 

3.1. A személyes adatok tárolására irányuló adatfeldolgozás

 

Tárhelyszolgáltató neve és címe: Di-Fer Kft. 2030 Érd, Fazekas dűlő

 

A  az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján a személyes adatok tárolását végzi a 2030 Érd, Fazekas dűlő alatt található szervereken. A személyes adatok megismerésére nem jogosult.

 

3.2. A marketing céllal összefüggő adatfeldolgozói tevékenység

 

A cég rövidített elnevezése: Di-Fer Kft.

A cég elnevezése: Di-Fer Kereskedő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A cég székhelye: 2030 Érd, Fazekas dűlő

Cégjegyzékszám: 13 09 060404

Adószám: 10260339-2-13

Képviselő: German József (+36-23/365-407)

Email: di-fer@di-fer.hu

Szerverszolgáltató: Di-Fer Kft. (székhely: 2030 Érd, Fazekas dűlő, Tel.: +36-23/365-407, E-mail: di-fer@di-fer.hu)

Adatkezelés nyilvántartási szám: 00288-0002

 

Adatvédelmi szabályzata elérhető a difer.hu weboldalon.

 

4. Adatbiztonsági intézkedések

 

Az Adatkezelő kijelenti, hogy megfelelő biztonsági intézkedéseket hozott annak érdekében, hogy a személyes adatokat védje a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

5. Az adatkezelés során Önt megillető jogok

 

Az adatkezelés időtartamán belül Önt megilleti:

-       a tájékoztatáshoz való jog,

-       az adatok helyesbítéséhez való jog,

-       az adatok törléséhez való jog,

-       az adatok zárolásához való jog,

-       a tiltakozás joga.

 

Ön az adatkezelés időtartamán belül tájékoztatást kérhet az Adatkezelőtől a személyes adatai kezeléséről. Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban, közérthető formában tájékoztatja Önt a kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá – amennyiben az adatok továbbítására is sor került – arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat.

 

Ön az adatkezelés időtartamán belül kérheti, hogy az Adatkezelő a személyes adatait helyesbítse. A kérésének az Adatkezelő legkésőbb 15 napon belül eleget tesz.

 

Önnek lehetősége van a személyes adatainak törlését kérni, amelynek az Adatkezelő legkésőbb 15 napon belül eleget tesz. A törlés joga nem terjed ki arra, ha az Adatkezelőt törvény kötelezi az adatok további tárolására, illetve arra az esetre, sem ha az Infotv. 6. § (5) bekezdésével összhangban az Adatkezelő jogosult a személyes adatok további kezelésére (így például a számlázással összefüggésben).

 

Ön kérheti, hogy az Adatkezelő zárolja a személyes adatot, ha az adatok végleges törlése sértené az érintett jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az a cél, amely a személyes adat törlését kizárta.

 

Ön tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen,

-       ha a személyes adatok kezelése vagy továbbítása kizárólag az Adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez vagy az Adatkezelő, adatátvevő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve kötelező adatkezelés esetén és az Infotv. 6. § (5) bekezdésében foglalt esetben;

-       ha a személyes adat felhasználása vagy továbbítása – az Ön hozzájárulása nélkül – közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik.

 

Az Adatkezelő a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről Önt írásban tájékoztatja.

 

6. Elérhetőségek és jogorvoslati lehetőségek

 

E-mail:

di-fer@di-fer.hu

 

Levél:

Észrevételeivel, kérdéseivel vagy aggodalmaival kapcsolatban, kérjük, hogy az alábbi címre küldjön levelet:

Di-Fer Kft.

2031 Érd

Pf. 64.

 

Telefon

Amennyiben kérdése vagy észrevétele lenne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Telefon: 06-23-365-407

Hétfő – Péntek: 07:00 - 18:00

Szombat: 08:00 - 13:00

Adatvédelmi felelős munkatárs:

 

 

Amennyiben Ön szerint az Adatkezelő megsértette valamely, az adatkezelésre vonatkozó törvényi rendelkezést, vagy nem teljesítette valamely kérelmét, akkor vélelmezett jogellenes adatkezelés megszüntetése érdekében a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálati eljárását kezdeményezheti (levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu).

 

Tájékoztatjuk emellett arról is, hogy az adatkezelésre vonatkozó törvényi rendelkezések megsértése esetén, vagy ha az Adatkezelő nem teljesítette valamely kérelmét, akkor az Adatkezelővel szemben bírósághoz fordulhat.  

 

 

7. Adatvédelmi nyilvántartásba történő bejelentkezés

Az Infotv. rendelkezései értelmében az Adatkezelőnek a marketingtevékenységével összefüggő adatkezelését kell bejelentenie az adatvédelmi nyilvántartásba. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság 00288-0002, 01840-0002 nyilvántartási számokon fogadta be az ezzel összefüggő adatkezelésünket.

 

8.  Egyéb, Adatkezelési tájékoztató módosítása

 

Az Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési tájékoztatót módosítsa. A honlap módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési tájékoztatót. Az Adatkezelő gondoskodik arról, hogy módosítás esetén a korábbi szövegváltozat is elérhető legyen a honlapon.

 

Jelen Adatkezelési Tájékoztatóra a magyar jog az irányadó.

 

Érd, 2016. augusztus 4.

 

Ugrás az oldal tetejére